В новия епизод на "Мен не ме мислете" героите на Яна (Весела Бабинова) и Мартин (Рушен Видинлиев) ще продължат да стъпват като по счупени стъкла.

Рано сутринта Христо ще нахълта в апартамента на Яна, за да я конфронтира за разговора ѝ със Силвия, но посещението му ще бъде разтълкувано погрешно от майка ѝ Соня. Яна ще бъде разкъсвана от чувство за вина, след като вижда колко разстроена е Силвия, но и от гняв към Мартин, заради поредната му нощ извън дома.

Соня ще разкаже на Ирена за подозренията си относно Христо и двете с умиление ще си спомнят за младостта. Ирена ще сподели, че има среща с мъж, а дали тя ще бъде успешна, ще стане ясно в последствие.

Нов скандал ще се разпали между Яна и Мартин, а основен повод за него ще е липсата на доверие. Ще спре ли Пламен да настройва Мартин срещу Яна и имат ли бъдеще отношенията му с Ася, на която е хвърлил око - зрителите ще разберат в новия епизод на сериала, утре вечер по bTV.

Снимка: bTV

Христо ще продължи да страда заради Силвия, докато Мартин е бесен на Яна. Двамата ще се срещнат случайно и ще решат да вечерят и да пийнат заедно. През това време Соня и Росен ще направят жест към дъщеря си, с който ще й обещаят да не се бъркат повече в семейните й отношенията с Мартин.

Вижда ли се краят на проблемите между Яна и Мартин ще стане ясно в петък от 21:00 ч. по bTV.

Снимка: bTV