Все по-усилено се носи слух, че продуцентът Маги Халваджиян отново е затоплил отношенията си с bTV и ще прави ново вечерно шоу там, пишат от "Монитор". Повод за мълвата дават честите посещения на бащата на "Като две капки вода" в медията.

Хора от телевизията дори твърдят, че Халваджиян е пред подписване на договор за вечерно толк-шоу с гости и балет, което ще запълни дупката, опразнена от Слави Трифонов и неговото напускане след 19 години в ефир. Маги вече даже представил промо за предаването и то най-вероятно ще стартира наесен.

Пред "Монитор" от компанията казаха, че не крият, че преговарят с bTV:

"Глобал груп" е на пазара вече над 20 години  и това е, с което се занимаваме  - проекти за нови предавания, сериали. Нищо невероятно няма в това да работим с всички телевизии. Но не можем да коментираме нищо повече от това, защото тези преговори и срещи, и това, което се говори на тях, е с условие за конфиденциалност."

Срещите между Халваджиян и bTV се случват много преди Слави Трифонов да обяви желанието си да спре предаването на 6 май.

Продуцентската им компания правеше голяма част от външната продукция на медията преди години, включително сериала "Седем часа разлика", но разрив в отношенията и обвинения в опит за цензура разделиха пътищата на двете компании.