Проблем между "Господари на ефира" и "Нова" няма и шоуто ще се завърне в програмата при изкристализирането на новия собственик на телевизията. Това заяви един от водещите на предаването - актьорът Малин Кръстев.

"Нещата са много прости - изтече ни договорът с "Нова телевизия" на Нова година. В момента телевизията е в продажба и се изчаква новия собственик, за да бъде сключен и новия договор. Няма нито интрига, нито нищо. "Като две капки вода" продължава, защото имаме договор до 2021 г.", заяви Кръстев пред actualno.com.

Вижте снимки от парти на "Господарите" >>

Три месеца преди да отпразнува 16-ия си рожден ден, "Господари на ефира" остана без ефир. Причината е, че договорът на предаването с "Нова" е изтекъл на 31 декември 2018 г., а нов все още няма, обясни продуцентът Джуди Халваджиян.

В началото на месеца той поясни пред "24 часа":

"Още водим разговори. Екипът ще е в отпуск и през февруари. Който може, изчаква, който може, намира нещо друго да прави".

Нито една от двете страни не се наема да каже кога и как ще завършат разговорите. Затова и писанията, че предаването се връща през март, са чиста измислица, казаха от екипа на шоуто.