Най-успешният български рап изпълнител - Ицо Хазарта, е специален гост в новото издание на ток шоуто "Търси се". Макар ревностно да пази личния си свят вече дълги години, Христо Петров ще допусне водещите Нели и Меги до най-съкровеното си пространство.

Вижте снимки >>

За първи път в телевизионен ефир едно прекрасно момиче ще разкрие какъв е Ицо Хазарта като баща. Това е неговата по-малка дъщеря Лора, която дава първото си интервю именно в "Търси се". Журито на "България търси талант" има и по-голяма дъщеря - Аделина, която вече върви по свой път в живота. Лора разкрива, че баща ѝ е изключително добър кулинар и най-много обича да ѝ прави пържоли. И смята, че двамата си приличат най-много по чувството си за хумор.

"Най-често ходим на Витоша и караме колелета. Той е много умен и забавен! Той е супер баща!", споделя тя. И признава: "Аз също искам да се занимавам с музика, но искам да стана пианистка."

"По-скоро не бих я подкрепил в желанието ѝ да се занимава с музика. Ако иска да се занимава с музика в България, тя ще бере страшни ядове, заради това, че е мое дете. От друга страна обаче искам да направя така, че моите деца да са умни, добри и възпитани и с техния си акъл да влизат в живота. Каквото тя реши!", казва Ицо в откровен разговор в студиото на "Търси се".

"Изобщо не можем да сравняваме бащинството с музиката. Бащинството е едно от тези неща, които ти дава много и на много те учи. Децата, жена ми, близките - това е! Те са най-важното! Музиката си е друго!", признава с емоция рап изпълнителят. Малката му дъщеря ще го предизвика да покаже как рита топка.

Часове преди първия полуфинал на живо на "България търси талант" Славена Вътова и Любен Дилов - син ще споделят емоциите и усещанията си от това да са рамо до рамо с Ицо в най-шоуто.

"В коментарите си и към участници на него не са му необходими 10 изречения. Той може да употреби една дума, която ще бъде най-точната", казва Славена.

"Парадоксално за човек с неговия успех, толкова години на сцената, че той е изключително нелъстив за слава и да си налага егото някъде. Даже по някой път имам чувството, че е неуверен и е много деликатен", споделя и Любо Дилов.

Той ще предизвика Ицо да каже някое от любимите си стихотворения.

От приятелския му кръг, извън публичността, Нели и Меги ще срещнат Ицо с един от най-близките му хора - неговия бизнес партньор и приятел Петър. Той ще обрисува връзката им като "между двама интроверти, които винаги има какво да си кажат". В момента Ицо учи гръцки език и Петър ще го предизвика да покаже напредъка си в едно изречение.