Шоуто "Маскираният певец" стана повод за задочен конфликт между певицата Мариана Попова и актьора Юлиан Вергов. А "ябълката на раздора" е Веселин Плачков.

По време на шоуто, което бе излъчено в събота, Вергов, който бе гост-жури в предаването, се присъедини към колегите си Мария Илиева, Гала, Герасим Георгиев-Геро и Ники Кънчев по въпроса кой се крие зад маската на Розата във формата. Той също сподели, че според него това е Мариана Попова, но причината, която изтъкна, стана повод певицата да отговори чрез профила си във Фейсбук.

"Категоричен съм, че Розата е Мариана Попова, а и само Мариана Попова може да каже че Веселин Плачков е великолепен актьор", заяви с присъщото си чувство за хумор звездата на Народния театър.

Реакцията на Мариана Попова не закъсня:

"Така, относно "Маскираният певец"... Категорично отричам да съм участник и не съм нито роза, нито хризантема!!!! Съжалявам за лошият слух на "докторчето" от филма "Трите мечета"! А Веселин Плачков е освен прекрасен актьор и много качествен мъж!!! Много се отказаха... Евтини смешки и още по- евтин театър", отвърна певицата.