Броени дни остават до старта на най-новото токшоу на Българската национална телевизия - "Имате среща... с Диана Любенова" с водеща Диана Любенова.

В първото издание на предаването - тази неделя, 12 ноември, от 18:00 ч. по БНТ 1 - специални гости на Диана Любенова ще бъдат две емблематични лица от телевизионния екран - водещата на "България в 60 минути" по БНТ Мариана Векилска и журналистът Сашо Диков.

"Добре дошла на Лейди Ди в кралството на БНТ! Аз съм може би най-ентусиазираният човек, който я посреща тук, просто защото сме близки и имаме дългогодишна история - преживели сме много в кадър и зад кадър и ще ми е приятно да сме заедно с още един добър колега и приятел. Пожелавам ѝ - все така - да носи много радост на хората и да е щастлива и удовлетворена от работата си!", споделя Мариана Векилска.

Всяка неделя от 18:00 ч. по БНТ 1 в токшоуто "Имате среща... с Диана Любенова" ще гостуват популярни личности от сферата на изкуството, културата, музиката, театъра, журналистиката, спорта и не само.

Всички те ще разкриват пред Диана Любенова и зрителите на обществената телевизия мечтите си, ще споделят за пътя към успеха, за хубавите и трудните моменти в живота си, за безценните приятелства и хората, на които винаги могат да разчитат.

От 12 ноември, гледайте "Имате среща... с Диана Любенова" - всяка неделя от 18:00 ч. по БНТ 1