Ако най-доброто от Мария Илиева можеше да се опише с една дума, тя би била "Всичко". Именно това получиха зрителите в препълнената Зала 1 на НДК в София снощи, когато турнето на кралицата на българската поп музика отбеляза своя грандиозен финал.

Класа на световно ниво - музикално, визуално и най-вече лично от Мария Илиева показа първият самостоятелен концерт на певицата в Зала 1 на НДК. Бендът, начело с музикалния директор и китарист Георги Янев и аранжиментите на Милен Кукошаров надградиха очакванията на феновете. Мартин Ташев (тромпет и вокали), Владислав Мичев (тромбон и синтезатор), Васил Вутев (барабани), Пламен Денчев (синтезатор), Волен Милчев (беквокали и синтезатор) и Евден Димитров (бас) доставиха пълна музикална наслада на публиката.

Снимка: Нели Куртева

Турнето "Всичко - най-доброто от Мария Илиева" представи едноименния албум на певицата, събрал най-големите ѝ хитове от началото на кариерата ѝ до днес. От "Лунен сън" и "Нищо" до "Всичко" и най-новия сингъл "Fuego", публиката се наслади на качествена музика, поднесена по най-добрия начин.

Снимка: Нели Куртева

Гостите на сцената на Мария допълниха музикалния шедьовър, който певицата поднесе по най-умелия начин. Keith Thompson, който долетя от Америка специално за концерта, вдигна хората на крака, а изпълнението на "Сама" под акомпанимента на Маестро Живко Петров остави публиката без дъх. Зала 1 на НДК пя заедно с Мария емблематичните дуети "Крадена любов" и "Чуваш ли ме" с Графа и "Alright" с Любо.

Снимка: Нели Куртева

Една от големите изненади беше появата на Дидо и Митко Кърнев от D2, с когото направиха песента "С теб научих как", посветена на борбата срещу насилието между деца.

Снимка: Нели Куртева

Несъмнено един от най-вълнуващите моменти на вечерта беше, когато Мария Илиева покани на сцената майка си Ваня Монева и заедно с хора ѝ изпълниха народната песен "Лале ли си". Песента "Нека вали" певицата посвети на баща си, Красимир Илиев.

Мария смени три тоалета, ушити специално за нея от дизайнера Вяра Лазарова (Fede).

"Всичко - най-доброто от Мария Илиева" рисува 18-годишния музикален път на Мария Илиева, който смело върви напред, прескача границите, експериментира и най-високи стандарти за качествен музикален продукт.