Концертът на ASHES OF ARES е следващата седмица в четвъртък, 8 юни 2023 година от 20:00 часа в столичния клуб "Mixtape5".

Групата идва за първи път, но с най-доброто от творчеството си и страхотен нов албум! Също така, за първи път у нас ще чуем на живо песни от творческия период на МАТ БАРЛОУ в ICED EARTH. Ще чуем хитове като "I DIED FOR YOU", "MELANCHOLY", "DRAGONS CHILD", "THE HUNTER", "LAST DECEMBER", "BURNING TIMES" и други изпълнени на живо от иконичния вокал.

В състава на ASHES OF ARES освен Мат Барлоу са и бившият струнник от ICED EARTH Фреди Видалес, и Кели Конлън от DEATH! Предстои ни много вълнуващ концерт и емоционална вечер, която ще ни разходи във времето и ще завърши на 8 юни 2023 година. Бъдете там!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирана директно от телефон. Деца до 7 годишна възраст влизат без билет. Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

Купи билет

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период! BGTSC са член на сдружението "Сцена музика"и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България! Предстои обявяването на допълнителна информация!

Снимка: Официален плакат на събитието