Матю Макконъхи доведе до главозамайване почитателките си, след като сподели стара снимка, на която седи напълно гол пред отворен хладилник и държи буркан кисели краставички, съобщи "Daily Mail".

Носителят на "Оскар", който наскоро навърши 53 години, сподели голата снимка в Инстаграм по повод Националния ден на корнишона, който се отбелязва в САЩ всяка година на 14 ноември.

"Национален ден на киселите краставички", написа той към снимката, на която усмихва.

Вижда се, че в хладилника са на почит горчицата и сосове. Мат е млад, с къдрава коса и набола брада. В рамките на пет часа той събра 396 045 харесвания и хиляди коментари от фенове, които написаха закачки от сорта, че искат да "сложат снимката в рамка".

Някои бяха изненадани, че използват "същия сос и горчица и пържоли като нас" след като "е известен пич".

Актьорът се отби в Инстаграм с хумористичния си пост малко след като съпругата му Камила Алвес претърпя много страшно падане по стълби.

Миналата седмица 40-годишният бразилски модел потвърди, че се възстановява, но трябвало да носи голяма шина за врата.

"Дами, дръжте дългите си рокли вдигнати, ако сте с широки панталони и тях носете вдигнати, когато слизате по стълбите!", каза тя. Добави, че нейният панталон се е замотал около обувката ѝ. 

Камила и Матю се срещнаха в бар в Лос Анджелис през 2006 г. Актьорът от "Вълкът от Уолстрийт" по-късно каза на Хауърд Стърн: "Онази вечер говорих 25 минути на най-добрия испански, който съм говорил в живота си. Тя говореше португалски. Не мисля, че някога съм разбирал португалски толкова добре, колкото през онази вечер. Бях съсредоточен. Проработи". 

Снимка: Getty Images