На 17 февруари е премиерата на "Ант-Мен и Осата: Квантомания" с Майкъл Дъглас и Мишел Пфайфър, съобщават от "Форум филм". Продукцията на режисьора Пейтън Рийд отвежда в неизследваните територии на квантовия свят, криещ огромна тайна, която ще промени бъдещото не само на Ант-Мен, но и на цялата Вселена.

Снимка: Forum Film Bulgaria

В лентата Скот Ланг (Пол Ръд) и Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) продължават своите приключения като Ант-Мен и Осата, като към тях се присъединява дъщерята на Скот - Кейси Ланг (Катрин Нютън), както и родителите на Хоуп д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър). Те се впускат да изследват невероятните измерения на квантовата реалност, а приключението им ги отвежда отвъд пределите на всичко, което са мислили за възможно.

Нов трейлър разкрива част от иновативната атмосфера и стил на филма и повдига завесата към драматичната история, в която Ант-Мен трябва да се пребори с вътрешните си демони, за да има шанс в битката си с енигматичния Канг Завоевателя.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Злодеят, който притежава силата да изменя самото съществуване, ще изиграе ключова роля в предстоящите събития от сагата за Мултивселената, чиято кулминация са "Отмъстителите: Династията на Канг" и "Отмъстителите: Тайни войни".

Автор на сценария е Джеф Ловнес ("Чудотворци", "Рик и Морти"), а продуцент е Кевин Файги.

Снимка: Forum Film Bulgaria