Истински прабългарски ритуал за определяне на най-силния войн ще даде зрелищен старт на новия епизод на "България търси талант" - в неделя вечер от по bTV. Историята на участниците в него ще развълнува искрено проф. Кантарджиев, който ще ги похвали за патриотизма и философията, която стои зад представянето им. На сцената в неделя ще стъпи почти оригиналният Майкъл Джексън, за радост на зрителите и на Катето Евро, която ще се окаже негов голям фен, а появата му ще провокира Евелин Костова да проговори на испански за учудване на Николаос.

Снимка: bTV

Рапър със сериозен стаж ще се завърне в шоуто за таланти, 10 години след първата си поява в него и ще зарадва всички в залата с авторската си песен "Шах и мат". Той няма да получи златен бутон от взискателното жури, но ще бъде високо оценен по линия на текста и неговата актуалност.

Талантливи представители на едно от най-старите столични читалища ще се явят в шоуто, за да заявят своята достойна кауза от голямата сцена на "България търси талант", а извънземна красавица и мечтателка да има цирково училище в България, ще демонстрира ювелирно, ефирно и вълшебно изпълнение.

Снимка: bTV

Професионален и усмихнат майстор на широк спектър от строителни дейности - вътрешни ремонти, шпакловане и боядисване, ще се представи с изненадващ и много забавен номер, озаглавен "3 в 1". Емоцията и настроението му бързо ще грабнат четиримата от журито, а Евелин Костова ще предположи, че номерът му е толкова добър, благодарение на впечатляващия му мустак. Абсолютно на шега, между дамите в журито ще се породи дори лек спор, чий мустак е по-добър - този на кандидата за слава или пък славният мустак на професор Кантарджиев. Преподавател по йога и обща физическа подготовка ще постави изумителен финал на неделния епизод с учудващ и дори страховит номер, за който се е готвил цели 15 години.