Майли Сайръс издаде нов миниалбум, озаглавен "She Is Coming".

Някои от песните са записани заедно с Ру Пол, Суа Ли и Гоустфейс Кила. Певицата обяви новината в социалните мрежи. Тя уточни, че миниалбумът е първият от три поредни.

В песента "Mother's Daughter" Майли Сайръс пее за влиянието на майка й върху кариерата й, а в "D.R.E.A.M" - за купонджийските си навици. Когато обяви предстоящото издаване на миниалбума, Майли Сайръс беше сигурна, че феновете й ще го харесат. Продуцент на "She Is Coming" е Марк Ронсън.

Миналия декември стана ясно, че Майли Сайръс и актьорът Лиъм Хемсуърт са вдигнали тайна сватба в много тесен кръг, шест години след обявяването на годежа им.

За венчавката се разбра, след като един от поканените забрави за дискретността и пусна няколко снимки и видео от тържеството. На кадрите се вижда как звездната двойка разрязва сватбената торта. 26-годишната певица бе избрала за тържествения ден рокля в цвят слонова кост с гол гръб. Лиъм Хемсуърт заложи на черен костюм. Тържеството се е провело в дома на младоженците в град Франклин в щата Тенеси. На церемонията са присъствали родителите на Майли - Тиш и Били Рей Сайръс.