Варварски сблъсък между мъже на честта ще вдигне пушилка и адреналин във "Фермата". В събота двама от най-силните участници ще излязат на Арената и ще се бият на предела на силите си, докато единият не напусне риалитито.

От продукцията очакват грандиозно зрелище, което ще остане в историята на предаването. Тв водещият Иван дори го нарече "финал преди финала".

От едната страна на Арената ще застане приключенецът Митко Гуспата, представител на отбор "Стари герои" и ветеран от първия сезон, който преди седем години отпадна на крачка от финала. С него сили ще премери извисяващият се като канара бивш хандбалист Калин, мотор на конкурентния тим "Нови надежди".

Снимка: bTV

"Битките са много тежки, нито една не може да бъде взета само с късмет. Накрая на дуела и двамата със сигурност ще ходим на четири крака", заяви екс спортистът след като разбра какво предстои на Арената.

Съперникът му Гуспата е готов да даде всичко от себе си за победата, за да зарадва сина си, който страда от детска церебрална парализа и мечтае да види баща си като шампион. За да покаже колко много обича момчето си, по време на дуела Митко ще носи тениска с любимия девиз на наследника си: "Без кураж няма слава".

Снимка: bTV