Казват, че Меган Фокс се носи по течението, когато я попитат за нейния стил, относно това доколко разкрива прелестите си, пише "People".

"Сега експериментирам с това да нося дрехи, които не показват много от плътта ми, но има дни в които си казвам: "Не, трябва да съм гола днес", каза тя пред WWD.

През лятото Фокс разкри някои от "най-рисковите си" визии - включително рокля, която постави на тезгяха зърната й, и едва забелязващи се бикини. Това беше за сесия, вдъхновена от природата.

37-годишната звезда от "The Expendables" обясни, че "няма един последователен стил", защото каквото и облекло да избере, просто зависи от това какво чувства в момента."

Актрисата твърди още, че е на етап, в който преоткрива какво означава да изразяваш себе си чрез дрехи. Но тя призна, че по-рано в кариерата си е имала "странна връзка с модата", тъй като е била тласната към славата и сексуализирането на личността.

"Толкова дълго отхвърлях да бъда известна и това, което ми се налагаше, че трябва да бъда. И така, дълго време бягах от модата и живеех само в спортни панталони или дрехи за тренировка и не исках да изразявам себе си", каза тя пред списанието.