Меган Фокс изтри своя Instagram часове след като намекна за раздяла с Машин Гън Кели, с когото бяха лудо влюбени един в друг. Заради него тя заряза мъжа си Брайън Остин Грийн и трите им деца. 

36-годишната актриса изтри акаунта си в Instagram в неделя следобед, часове след като сподели публикация в социалната платформа, в която даде знак за края на любовта с Машин Гън Кели, пише "People". В нея Фокс качи поредица от свои снимки и видео, пъхнати в плик, изгорен в огнище.

Тя озаглави поста си с текст от песен от албума "Lemonade" на Бионсе от 2016 г., пишейки: "Можеш да вкусиш нечестността/ всичко е в дъха ти".

Фокс отсъстваше от партито на "Sports Illustrated" на Super Bowl в събота вечер, където Кели имаше участие. Въпреки това, двамата присъстваха заедно на партито на Дрейк в петък.

Преди да се изключи от Матрицата - да излезе от Instagram, Фокс последва Еминем, за когото се счита че враждува с Кели и така тя увеличи броя си последователи. 

Снимка: Getty Images

Меган и Колсън Бейкър, както е истинското име на Машин Гън Кели, се срещнаха на снимачната площадка на инди трилъра "Midnight in the Switchgrass" през март 2020 г. и въпреки че продукцията беше спряна поради пандемията от COVID-19, Фокс и Кели, бяха забелязани да прекарват доста време заедно. Двамата минаха по червения килим миналата седмица на наградите "Грами".