Меган Маркъл сътвори истинско улично шоу, по заръка на Елън Дедженерис като част от гостуването й при известната водеща. Тя се разходи сред търговци, изпълнявайки редица задачи, дадени й от Елън по слушалка в ухото й. Елън инструктира Меган да държи лечебен кристал на челото си, да яде храна като маймунка, да пие от бутилката с бебешко мляко и да разказва вицове без да спира, в студиен комплекс в Лос Анджелис. Тя казваше на учудените продавачи "Дай това на мама!" за продуктите им и пя песни за малкото коте.

Вицът, който разказа е за слона, дето си пъхнал хобота в буркан с бисквити. 

Скетчът със "скрита камера" е редовна част в чат шоуто на Елън и преди това включваше известни личности, включително Адел, Ема Уотсън и Дженифър Лопес.

В разговора в студиото Меган разказа за преместването на семейството им в западното крайбрежие на САЩ, когато пандемията започна: "Успяхме да прекараме много време у дома. Просто сме щастливи".

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Meghan (fan page) (@_duchess_of_sussex)

Тя сподели още, че на петмесечната й дъщеричка Лилибет вече й растат зъбки, а Арчи, който е на две годинки, се забавлява като храни кокошките и пилетата в дома им в Монтесито.

Меган говори за радостта да бъде родител и рекламира детска книга, която е написала, която включва илюстрации, вдъхновени от Хари и Арчи. "Да виждам Хари като татко е най-красивата гледка", каза тя.

Тя разказа още на Елън, която живее близо до Съсекс, че Арчи харесва ролята на батко на Лилибет.

"Някой ни беше казал на нас с Хари, че да имаш едно дете, това е хоби, а две деца е родителство",

каза Меган.

Междувременно принц Уилям и Кейт, херцози на Кеймбридж, присъстваха на Кралското вариететно представление в Royal Albert Hall в Лондон.

Снимка: Getty Images