Миди, рапани и опашки на русалки от... фондан "оживяват" върху кексчета. Разноцветни сурови бонбони с невероятни вкусове. Бисквитена торта във формата на сърце с почти истински рози. Любими традиционни десерти с красива нетрадиционна украса ще показва декораторът Силвия Иванова от 19 август само в ефира на Soul&PepperTV.

Поредицата ще проследи цялостното приготвяне на добре познати сладки изкушения, поднесени по впечатляващ начин. Силвия ще ни показва лесни и хитри трикове, които да ни помагат сами да си направим неустоими десерти. Основният акцент ще бъде декорацията, която ще превърне познатите торти, мъфини, мусове в истински произведения на изкуството.

Снимка: Soul&Pepper TV

Задължителен елемент в кухнята на Силвия ще бъде прилагането на концепцията за нулев отпадък. Силвия ще употребява максимално продуктите, с които работи. Ще прави украса от ненужното за тортата тесто, ще изобрети поднос от стар картон и ще пресъздаде "плажна картина" с крем и трохички от бисквити, които иначе бихме изхвърлили.

Снимка: Soul&PepperTV

Епизодите вече са заснети в изцяло ново студио, създадено специално за целите на продукцията.

Очаквайте "Сладки красоти" по Soul&PepperTV от 19 август. Предаването ще се излъчва всяка събота в 9:30 сутринта.

Вижте кулинарното изкуство на Силвия >>>

* Силвия Иванова е художник, декоратор с изтънчен стил, любител сладкар и майка на 3 деца. Тя е усмихната, лъчезарна и винаги готова за сладки приключения в кухнята. Тя е победител в категорията сладко ястие в първия сезон на първото българско кулинарно риалити "Ястие на годината".

Снимка: Soul&Pepper TV

Снимка: Soul&PepperTV

Снимка: Soul&Pepper TV

Снимка: Soul&PepperTV