Сериалът "Вина", който потапя зрителите на обществената телевизия в света на винената индустрия, продължава с трети епизод под надслов "Керацуда" - на 19 януари, четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1.

Историята се заплита още повече, след като Филип взима решение да не продава винарната на Андрей Бончев, а търси нов купувач. Но Андрей Бойчев продължава да крои своите пъклени планове, за да фалира бизнеса на Филип. Междувременно дъщеря му Елина разбира, че баща ѝ иска да откупи винарната.

Напрежението между Марта (съпругата на Филип) и Елина се разгорещява с думите: "Мисля, че е по-добре да си потърсиш работа на друго място". Какво ще последва от това и на коя страна ще застане Елина - зрителите ще разберат в четвъртък, 19 януари ,от 21:00 ч. по БНТ 1.

Сериалът "Вина", част от филмопроизводството на обществената телевизия, започна на 5 януари. Актьорите Елена Телбис, Владимир Зомбори, Кристина Верославова, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев - Геро и Силвия Лулчева заживяха в света на виното. Режисьор нa продукцията е Виктор Божинов, сценарият е на Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова, по идея на Симон Еди Шварц. Режисьор по монтажа е Нина Алтърпърмакова, композитор Петър Дундаков, винен консултант Вили Гълъбова и оператори са Калоян Божинов и Георги Гвоздев.

Снимка: БНТ