Това съобщават организаторите от "Loud Concerts" и "Строежа", броени дни преди дългоочакваното събитие, с което феновете на звездата ще кажат  “чао” на лятото.
   
Manu Chao пристига у нас с екип от 15 души, а на сцената ще стъпят четирима от тях в състав: Manu Chao (вокали & китара), Philippe (барабани), Madid (китара), Gambeat (бас). 

Бандата стартира Балканското си турне в края на седмицата от Будапеща, а след обиколка по нашите ширини е отправила поглед към далечна Индия.

Шоуто се очаква да бъде още по-пищно и “шантаво” в стил Manu Chao, подкрепено и от мултимедиа.
   
Билетите за концерта на Manu Chao са na цена 50 лв и могат да бъдат закупени в мрежата на Тикетстрийм и в магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Техномаркет, На Тъмно, клуб "Строежа", бар "Петък".

Организаторите напомнят, че броят на билетите е ограничен до 3000.
   
Новообявеният участник в концерта – групата Уикеда, ще представи три свои неиздавани до сега парчета, специално за събитието, а новината за участието им в него ги завари в студио, записвайки песента с култово заглавие - “Тинтява 6”. Китаристът Росен Григоров сподели, че Уикеда са големи фенове на френската звезда и дори творчеството им, в голяма степен е повлияно от неговата музика.
   
Lazy Face e реге DJ, който ще стъпи пръв на сцената в зала “Фестивална” за свой DJ-сет. Той е водещ и създател на специализираното предаване "Jamaica Air Force". След него ще видим Миленита с лайв групата си Funky Miracle, последвани от Уикеда.