В последния епизод за сезона на "Събота вечер с БНТ", който ще се излъчи на 5 юни, зрителите ще се забавляват наистина като за последно с неизчерпаемия хумор на Милица Гладнишка. Ще има куклен театър, вибро опера, озвучаване на индийски сериали и още много. Митко Павлов ще разкрие тъмната страна на Милица, която обича да влиза в саморазправа с нагли шофьори по светофарите, а зрителите ще разберат как може агресията на пътя да те вдъхнови да пишеш поезия.

Митко Павлов ще се включи експертно по темата с признание за унизителен бой, който е понесъл след забележка към едър човек в черен джип. Дали това е причината да се подложи на психо сеанс воден от Еленко Ангелов, не е ясно. От предаването дават заявка, че ще разкрият световния заговор и ще накарат рептилите да си сменят поне 3 пъти кожата в събота вечер.

В "Събота вечер с БНТ" аудиторията пред малкия екран ще види скритите вуду символи в българските банкноти, ще научим с какво ни пръскат самолетите и има ли рептил в студиото. Те обаче не трябва да се притесняват, защото цялата тази информация ще бъде проверена като Еленко Ангелов ще бъде подложен на детектор на истината, а резултатите ще станат ясни в рамките на епизода.

Снимка: БНТ

 

Още преди старта си през септември, новото съботно вечерно-развлекателно шоу на БНТ 1, обеща да не бъде поредното забавно предаване, създадено в изконните традиции на българското токшоу, а формат, който ще поддържа коремната ви преса във форма... чрез смях. И спази обещанието си.

Екипът се е постарал да забавлява всички пред малкия екран, като показва най-абсурдните и най-странните новини, чрез впечатляващи видеа и комични колажи. А гостите са много, но без интервютата, повтарящи шаблонните диалози, завършващи с въпроси относно бъдещите творчески планове. Всяка събота вечер зрителите виждат познати лица, но в напълно нова светлина, които се изправят пред предизвикателства, игри, експерименти и провокации - поднесени с много хумор и по нов, нетрадиционен начин.