След излезе информацията, че Ели Гигова се завръща на екран, този път в ролята си на водеща на "Денят започва" по БНТ, сега става ясно, че и друга красавица влиза в екипа на обществената телевизия - носителката на титлата "Мис България" за 2006 г. Славена Вътова.

Вижте снимки на Славена >>

През последните години Вътова се бе отдала на семейството си. Тя е майка на две дъщери - Ема вече е на 3 г., а Ана скоро ще навърши годинка. В ефира на БНТ тя ще води телевизионно състезание на спортна тематика, а в премиерните епизоди в него ще се появят известни български спортисти.

"Стани богат" с водещ Михаил Билалов ще стартира отново на 10 септември.

В края на септември на екран се завръща новият сезон на предаването "Най-хубавите години от нашия живот". То вървеше през 2014 г. и припомняше за забележими събития и личности от изминалите десетилетия с богатия архив на БНТ. От септември БНТ 1 ще излъчва и популярното шоу на Греъм Нортън в съботния следобед. Гости в неговото предаване са филмови и музикални звезди като Хю Джакман, Гари Олдман, Райън Гослинг, Рийз Уидърспуун, Кейт Уинслет, Хю Грант, Уил Смит, Кенет Брана, сър Елтън Джон.