Секретарката Милица Гацева и екзотичната танцьорка Мони Зенгиннер са поредните две дами, които се разделиха с Евгени Генчев и напуснаха красивото имение на любовта завинаги, след като не получиха цвете от виртуоза по време на двете инфарктни Церемонии на розата, състояли се тази седмица в най-романтичното риалити в българския ефир. В надпреварата за сърцето на пианиста продължават 19 момичета, а коя от тях ще го докосне най-силно, зрителите предстои да разберат в епизодите на предаването, излъчващо се всяка сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV.

"Трудно ми е, защото не очаквах толкова бързо да приключи всичко това! Двамата не си дадохме шанс и се разминахме", не скри разочарованието си Милица, която още в началото засвидетелства чувствата си към Евгени, но впоследствие осъзна, че вероятно те не са споделени.

Вижте снимки >>

"Мили, много ти благодаря! Твоята искреност ме вдъхнови много. Надявам се да намериш правилния човек за теб! Вярвай, че аз знам, че ти си прекрасен човек!", бяха думите на Евгени към Милица преди двамата да се сбогуват, а тя му пожела "успех, много любов и благословия".

Участничката се обърна с поклон към останалите момичета, а те, от своя страна, ѝ подариха всичките си рози по време на емоционалното ѝ изпращане.

Евгени и Микаела

Снимка: bTV

По време на вчерашната церемония световноизвестният виртуоз избра да даде последната си роза на маркетинг специалиста Евгения и се наложи да се раздели с .екзотичната бели денс танцьорка Мони Зенгиннер По-рано Евгени покани Мони да се усамотят в градината, за да се опознаят повече, но тя отбягваше въпросите му и не пожела да разкрие нищо за интересите и нагласите си, изтъквайки, че много трудно допуска хора до себе си. Докато едни изпращаха Мони със сълзи на очи, друга част от момичета не скриха еуфорията си от факта, че танцьорката напуска надпреварата, а най-голяма радост се видя у Габи и Елисавета, с които водеха открит конфликт.

Милица и Мони ще гостуват тази вечер (10 март) в новото издание на "Шоуто на Николаос Цитиридис" от 22:00 ч. по bTV!

Тази седмица своята покана за индивидуална среща получи йога инструкторът Виктория, а Микаела извоюва романтично усамотение с Евгени, след като бе избрана от него за "най-добра спасителка на плажа".

Снимка: bTV

Зрителите станаха свидетели и на целувката между виртуоза и автомобилния търговец Боряна, която се прие с огромна изненада от останалите дами, а по време на последната Церемония на розата шампионката по карате Айлин взе нещата в свои ръце и изненада Евгени със страстен порив пред очите на всички останали. Пианистът обаче засвидетелства привличането си към редакторката Елена, с която бяха на крачка от страстна целувка.

Евгени и Айлин

Снимка: bTV

Как ще се развият отношенията на момичетата с Евгени и кои ще са следващите отпаднали претендентки, не пропускайте да разберете в епизодите на "Ергенът" в сряда и четвъртък от 21:00 само по bTV!

Евгени и Боряна

Снимка: bTV