Цвети Веселинова дебютира на българската музикална поп сцена с първата си песен "На една ръка море". Певицата залага на лятно настроение и латино ритми, които звучат още в началните акорди.

Вижте снимки на Цвети >>

Музиката към песента е дело на самата изпълнителка, аранжиментът е на композитора Симеон Сомлев, а текстът е в съавторство на Цвети с талантливата поетеса Христина Димова.

Парчето е заснето на лазурния морски бряг край Синеморец, където Цвети заложи и на пищна фотосесия.

Въпреки че през годините къдрокоската се е изявявала предимно в поп музиката, тя не крие обичта си към българския фолклор и го изпълнява с удоволствие и от сърце.

През 2018 г. Цвети участва във фестивала "Пирин Фолк" в Сандански. На гала вечерта тя бе отличена с 5 награди в общо двете конкурсни програми - за своята авторска песен "Сърце на место" и за популярната народна песен "Едно мало дете".

"На една ръка море" е поредната сбъдната мечта за мен след Пирин Фолк. Обичам хубавата българска музика и ще продължавам да работя усилено и да изпълнявам както поп песни, така и български фолклор", споделя Цвети.

Видеоклипът е реализиран от White shadows pictures (Димитър Розов) в копродуцентство със студио The Filming Fox (Веселина Фотева).