Надпреварата сред кандидатките за сърцето на Алек Младенов става все по-жестока.

И тази седмица момичетата се впуснаха във вълнуващи предизвикателства, които поставиха на изпитание отношенията помежду им и доведоха до нови междуличностни сблъсъци.

В поредния епизод на любовното риалити Йоана и Надя отново повдигнаха темата за скъпите вещи и начина на живот на Магдалена, като не пропуснаха да отбележат колко фалшив човек е тя.

По време на играта "Как те видях отстрани през изминалите месеци?" стюардесата и управителката на заведение се изправиха една срещу друга, като всяка трябваше да посочи плюсовете и минусите на "опонентката си". Йоана се опита да накара Магдалена да си признае, че лъже Алек за това каква е тя в действителност и че всички негови характеристики приписва на себе си. От своя страна Маги заяви, че не желае да се обяснява на момичетата и се разстрои, че й държат сметка. 

Вижте кадри от епизода >>

Междувременно избраницата за среща бе Валерия. Двамата с ергена се отправиха към замъка в Критиния, където ги очакваше удивително красива гледка, а Младенов изненада инфлуенсърката с нежно изпълнение на една от най-любимите си песни. "Никой мъж не ме е карал да се чувствам толкова специална", заяви през сълзи Валерия, която в края на вечерта се прибра с роза в имението.