Красивата водещата на прогнозата за времето по bTV Натали Трифонова изгуби звездния дуел с продуцента и водещ на "Фермата" Иван Христов.

Синоптичката замести екранната половинка на Иван Андрей Арнаудов, който получи травма на крака при участието си в първото издание на рубриката "Звезден дуел" миналата седмица. Тогава той завърши играта с победа, но и с контузия на коляното и съмнение за скъсан менискус.

Седмица по-късно Натали Трифонова се появи на Арената, за да тества първата битка в дуела, със силна мотивация за победа.

"Вече стана ясно, че съм по-опасен противник и от Андрей, така че много внимавай. Не обичам да губя, а на всичкото отгоре си и левскар, а аз много мразя левскари", закани се красивата синоптичка.

"Влизам в този двубой като абсолютен неудачник. Ако случайно спечеля, ще съм неудачникът, който не постъпи джентълменски с хубавото момиче. Ако загубя, ще съм неудачникът, победен от момичето", констатира от своя страна Иван.

Двамата премериха сили в играта "Мост и ябълки", а след участието на Натали, Андрей се усъмни в конспирация срещу колегата си. По негова молба Иван надникна зад стената с дървени трупчета, която трябваше да събори с ябълки и видя, че някой старателно я е подлепил с парчета гаферно тиксо. Саботьорите на играта на Иван се оказаха главният редактор на шоуто Ники Николов и Димитър Господинов от първи сезон на "Фермата", които бяха в агитката на Натали. След като преминаха през изпитанията на терена един след друг, Иван се оказа по-бърз с три минути и спечели дуела.

След четири седмици прекарани и с двата отбора, мъдрецът на сезона Орлин Горанов се сбогува с бедни и богати и напусна шоуто.

Снимка: "Фермата"

"За краткия ми житейски път това беше най-феноменалното ми преживяване", коментира Орлин Горанов, който за първи път приема покана за участие в ТВ риалити. "Това е необикновено риалити, защото тук учим неща за себе си, които са важни за всеки един човек. Ние имаме едно нещо, което се нарича време и за жалост го пилеем безхаберно. Хора, не си губете времето, обичайте се и бъдете обичани", емоционално се сбогува обединителят на участници и на тръгване им се поклони.

Снимка: "Фермата"

В събота вечер отборът на чорбаджиите се сбогува с архитектката Кристиана Брънзалова, която падна с внушителните 10 на 0 от Красимира Цочева от отбора на сиромасите. Домакинята, която е запалена по "кросфит" тренировки, показа желязно самообладание и издръжливост, и завърши победоносно всяка от петте битки. Опонентката ѝ Кристиана, която мечтаеше да грабне голямата награда от 100 000 лева, за да направи регистър на уникалните архитектурни паметници в Родопите, участва в дуела на обезболяващи инжекции. Още на стартовото предизвикателство "Тежки трупи" тя разрани ръцете си, а при втората задача "Висене на греди" се свлече в сламата и удари врата си. Кристиана показа респектиращ баланс в играта "Мост и ябълки", но беше значително по-бавна от Красимира. Изненадващо, домакинята от отбора на сиромасите победи дипломите от чужбина на архитект Брънзалова с повече верни отговори на въпросите по история от Алманаха.

Снимка: "Фермата"

При обявяването на резултата двете жени се прегърнаха с топли чувства. Докато Красимира приемаше дамаджана с вино и титлата "Фермер на седмицата" при сиромасите, чорбаджиите се сбогуваха със сълзи на очи със съотборничката си Кристиана.

Снимка: "Фермата"