Минисериалът "Бебето" от Сиан Робинс-Грейс (Sex Education) и Люси Геймър ("Лъжи"), дебютира в "ефира" на HBO Маx. Всеки понеделник ще има нов епизод.

Комедия на ужасите, копродукция на HBO и SKY, продуцирана от SISTER и Proverbial Pictures, "Бебето" представя мрачно забавен, суров преглед на майчинството от гледната точка на жена, която не иска да бъде майка.

Снимка: HBO Max

Комедиантката Мишел Де Суърт ("Херцогинята") влиза в ролята на 38-годишната Наташа, собственик на малък ресторант, която се ядосва, че най-близките й приятелки изведнъж виждат смисъла на живота си само в майчинството - едната има бебе, а другата обявява, че е бременна. В желанието си да избяга от тази тема тя планира уикенд в самотна къща на брега, където неочаквано се оказва с бебе в ръце. В рамките на няколко часа животът й поема рязък завой и той въобще не е свързан с милите моменти на майчинството. Контролиращо, манипулативно, но невероятно сладко, бебето обръща живота на Наташа в сюрреалистично хорър шоу. Докато открива истинския размах на странните неща, които се случват, където присъства бебето, Наташа прави все по-отчаяни опити да се отърве от него. Тя не иска бебе. Но бебето определено я иска.

В сериала участва и Амира Газала (4 блока на HBO) като г-жа Ийвс, 70-годишната тайнствена дама, която е прекарала последните петдесет години, живеейки навън в колата си и изглежда е навсякъде, където е бебето. Участва и Амбър Грапи като Боби, по-малката сестра на Наташа, която е детски аниматор и мечтата й, познайте, е да бъде родител, да дава любов и да я получава.

Снимка: HBO Max

В актьорския състав влизат още Патрис Найамбана, като бащата на Наташа Лайл, съпругата на Джереми Айрънс - Шинед Кюсак ("Случаите на Поаро", "Убийства в Мидсъмър") като майка й Барбара, Шворн Маркс ("Родители и деца") като Магс, комедиантката Айзи Сути (Skins) като Рита, Таня Рейнолдс (Sex Education) като Хелън, Сеян Сарван ("Греховно" на HBO Max) като Нур, Карл Дейвис ("Тихият час") като Джак и Дивиан Ладва (Лъв: стъпки към дома) като Фууз.

А ето какво ще видим от историята в първите й три епизода:

След като още една приятелка изненадващо съобщава, че е бременна, унилата Наташа наема отдалечена къща на брега, за да се отърве от тази тема, но бива изправена пред това, от което се е измъкнала - бебе.

Във втори епизод виждаме Наташа, необяснимо отново събрана с бебето, да се опитва да намери майка му. По-късно, след като приятелите й допълнително объркват ситуацията, Наташа се обръща за помощ към своята сестра Боби (Амбър Грапи).

Снимка: HBO Max

 

Въпреки шокиращото решение, което г-жа Ийвс дава на проблема с бебето, Наташа си дава сметка, че е готова да направи всичко в замяна на помощта на странната старица - дори да трябва да жертва нещо много важно - времето за сън. Междувременно Боби (Амбър Грапи) и нейният партньор Сам (Генсис Линеа) се подготвят за важна среща със социален работник за осиновяване.