Новият епизод на "Животът по действителен случай" тази събота (25 февруари) от 17:00 ч. ще ни срещне с едно от най-усмихнатите семейства напоследък - водещият на "Ергенът" Наум Шопов и приятелката му Теа Минкова.

Гостоприемната двойка ще покани зрителите на bTV в новия си дом, превърнат едновременно в крепост, офис, райска градина и дори фитнес зала. Двамата топ влогъри ще разкрият тайните на успешния инфлуенсър и как изглеждат нещата преди монтажа.

Снимка: bTV

В рубриката "Моето ново Аз" историята си ще разкаже Катя, която е успяла да се измъкне от капана на домашното насилие, но попада в мелачката на живота. Непосилният физически труд и работата на цели пет места налагат куп медицински операции, но специалистите в клиниката на д-р Джак ще върнат Катя в най-добрата ѝ кондиция и ще ѝ подарят сияния вид, който заслужава.

Катя

Снимка: bTV

Темата на класацията "Топ 10" тази седмица пък ще бъде повече от патриотична. Иво Аръков ще ни запознае с десет достойни българи, прославили малката ни държава в големия свят. Невероятните рекорди и забележителни постижения на хора, станали номер едно в своята област, обещават пробуждането на гордост у всички пред екрана.

Не пропускайте новия епизод на "Животът по действителен случай" в събота (25 февруари) от 17:00 ч. по bTV!