Най-великото приключенско риалити "Survivor" отново се впуска в търсене на своите нови герои. От 28 септември всеки желаещ да се докаже в епични битки и различни изпитания на духа, да се изправи пред суровата същност на дивата природа и да оцелее, може да го направи в специалната секция на сайта survivor.btv.bg.

Новият сезон на "Survivor" за пореден път ще заложи на оригинална концепция, като предложи ново и различно приключение, което ще изненада както участниците, така и зрителите.

Сред екзотичната и предизвикателна природа на Карибите и под мотото "В непознати води", 7 сезон на "Survivor България" ще докаже за пореден път, че признанието и титлата "Последният оцелял" е за онзи, който притежава комплексни качества като устойчива психика, физическа сила, находчивост и стратегическо мислене. Феновете на риалити формата ще станат свидетели не просто на мащабни физически битки и предизвикателства, но и на начина, по който участниците ще изживеят "Survivor", търсейки отговор на въпросите - "Мога ли да се справя в кризисни условия и ситуации?", "Достатъчно силен ли съм?", "Имам ли качествата да бъда лидер?", "Мога ли да се доверя на човека до мен?", "Мога ли да се доверя на интуицията си?", "Струва ли си и къде е личният ми предел?". Всеки, който има смелостта да се гмурне в непознатите води на "Survivor", може да го направи на сайта на предаването survivor.btv.bg.

Идеята за Survivor принадлежи на световноизвестния продуцент Марк Бърнет. Форматът печели множество призове "Еми" и е пазарен лидер в целия свят. Излъчва се от 1997 г. и е най-обсъжданото шоу в световен мащаб. Към момента Survivor се излъчва в почти всички държави, а повече от 50 различни територии правят свои собствени локални версии на шоуто. В САЩ са продуцирани 40 сезона.