Само седмица след старта на деветия сезон на "Фермата" по bTV един от участниците се раздели с предаването завинаги. Поп-фолк певицата Неделина Цанева първа си тръгна от стопанството след отборния елиминационен дуел и гласуването на съотборниците й от "Канатица".

Броени часове след напускането си от "Фермата", Неделина гостува в сутрешния блок на bTV "Тази сутрин".

"Дадох всичко от себе си. Не мога да кажа, че е имало нещо, което да ми е най-трудно, защото аз влязох с нагласата, че ще ми е трудно. Не съм очаквала да има лесен момент. За мен това е едно уникално преживяване - да излезеш от зоната си на комфорт, да не знаеш къде отиваш и да експериментираш със себе си. Аз съм изключително доволна, че излязох за себе си като победител", сподели тя пред Мария Цънцарова и Златимир Йочев.

Малко по-късно тя гостува и в предаването "Преди обед", където също разказа за преживяването си във формата, но и за живота си извън стопанството. Брюнетката сподели, че в момента е с изкуствен нокът на единия пръст на крака, след като една от кравите доста лошо я е настъпила.

Неделина по време на дуела

Снимка: bTV

Неделина разкри и, че в момента сърцето й е заето, но поне засега не желае да споделя кой е мъжът до нея. Според слуховете господинът е част от екипа на "Фермата".

"Сърцето ми е пълно с любов, но със сигурност не е никой от участниците. Не мога да кажа нищо за момента, нека да оставим нещата така на съдбата, на времето", обяви певицата.

Тунингованата брюнетка открехна малко и от завесата за музикалната й кариера, на която се е отдала изцяло. Неделина не крие, че попфолк средата, в която се изявява, не е много добра.

"Лицемерието ми е най-трудно да го приема в попфолк средите, в хайлайф средите. В модата не беше така силно изявена злобата. В попфолка приятелство няма, мога да го кажа твърдо. Доста капани са ми се случвали, които не са ок, но въпреки всичко продължавам", завърши Неделина.