Николета Лозанова беше специален гост на предаването "Папараци", което стартира вчера новия си сезон в ефира на bTV. Тя самата преди време бе водеща на тв шоуто, но по-късно бе сменена от Венета Райкова.

Вижте снимки на Николета Лозанова >>

В интервюто си пред Венета Николета заяви:

"Ако трябва да бъда откровена и с риск да обидя някой - аз наистина не харесвам България. Знам, че тази моя реплика ще предизвика огромна вълна от негативни коментари, но, за съжаление, това е самата истина... Тук не се чувствам щастлива, защото хората са негативни и винаги гледат в чуждата паница. Имам чувството, че хората в България разбират от всичко, докато в чужбина не е така. В момента, в който кацна на летището в София, веднага започва да ме боли глава. Заради лошата енергия. С огромно удоволствие бих напуснала България. Надявам се това да се промени."

Лозанова също заяви, че чрез работата за своята линия за бельо, сама си изкарва парите ("за разлика от много други") и името ѝ работи за нея. И още:

"Аз не съм държанка!"

А мнението на Николета за българските жени е, че "общата картинка продължава да бъде лишена от класа".

Моделката е добре позната със своите снимки и постове в социалните мрежи, които се радват на огромен интерес и успешно се изявява като инфлуенсър.