Нина Добрев и приятелят й Шон са минали по червeния килим на премиерата на "Топ Гън: Маверик" в Лондон и са се снимали с една от звездите на филма - актьорът Майлс Телър, който нашумя с участието си в "Камшичен удар", номиниран за "Оскар" през 2014 година.

Майлъс Телър е в ролята на сина на Гус, партньор на Маверик и един от верните му другари, който загина в първата част, а жена му изигра Мег Райън, която каза прословутата фраза: "Вкарай ме в леглото жребецо, или ме губиш завинаги". 

Снимка: Getty Images

На премиерата в Лондон екипа на филма получи аплодисменти и от принц Уилям и съпругата му Кейт. 

Снимка: Getty Images

Героят на Телър се казва Брадли Рустър Брадшоу, който в един момент от филма казва на Маверик: "Баща ми вярваше в теб. Няма да направя същата грешка".

Майлс се радваше на компанията на любимата си, моделът Кили Спери.

Снимка: Getty Images

Освен с това звездно събитие, Нина Добрев се похвали и с филма, който е снимала в Гърция наскоро. 

Тя си партнира с Арън Екхарт.  Техните две имена са първи в каста, описан в imdb. "Благодаря на Гърция, благодаря на нашия невероятен екип. Да живееш, да работиш, да се смееш, да ядеш, да пиеш и да попиеш всеки момент от тази красива страна е толкова специално. Никога няма да забравя тези 3 месеца. Към края наистина се чувствах като местна жителка, много си харесвам моя "европейски момент", пише Добре в Инстаграм. Тя беше в южната ни съседка с гаджето си Шон, но явно не са намерили време да му покаже родината на родителите си.