На 27 октомври е българската премиера на "Нощна смяна във "Фреди", съобщават от "Форум филм".

Животът на нощния пазач Майк е изпълнен с множество проблеми, но всички те бледнеят пред ужаса, който се стоварва на главата му, когато започва работа като охрана в пицарията на Мечока Фреди - западнало заведение, което някога е билo известен и много успешен център за забавление, където "фантазията и забавата оживяват". Още през първата си смяна, Майк разбира, че нещо не е наред с четирите аниматронни талисманa, които са били основната атракция за посетителите в миналото. Това, което за Майк започва като привидно безгрижна работа, се превръща в жестока борба за оцеляване.

В ролята на Майк влиза известният с ролите си в хитовете "Пътуване до центъра на Земята" и "Игрите на глада" Джош Хътчерсън, а големите "звезди" на "Нощна смяна във "Фреди" - четирите аниматронни кукли Фреди, Бони, Чика и Фокси са реализирани на екрана от създадената от легендарния Джим Хенсън компания за специални ефекти Jim Henson"s Creature Shop.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Режисьор е Ема Тами (Blood Moon), която е и сценарист, заедно със Сет Къдбек (Mateo) и създателя на франчайза Скот Каутон. Участват още Елизабет Лали, Кат Конър Стърлинг, Пайпър Рубио, Мери Стюарт Мастерсън, Матю Лилард.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Снимка: Forum Film Bulgaria