Деси Добрева не спира да работи. В момента е на турне в САЩ (от 2 до 29 октомври), а ѝ предстои и национално концертно турне в над 30 български града.

Вижте снимки на Деси >>

Сега излиза поредният ѝ сингъл -"ДОС", базиран отново на народна песен под съвременния аранжимент на Явор Русинов.

Към песента е заснет и официален клип, в който, по идея на режисьора Кирил Киров, Деси Добрева се въплъти в амфибия. Видеото е заснето изцяло под вода.

"Заснемането на клипа към песента "ДОС" беше едно от най-трудните неща, които съм правила в живота си. В сравнение с него, скачането с парапланер ми се видя като детска игра. Когато режисьорът Кирил Киров сподели с мен идеята да снимам под вода, не си и представях, че ще бъде толкова трудно. След като Кико ми зададе двата въпроса - "Страх ли те е от водата, ако е тъмно?" и "Колко можеш да издържиш без въздух?", леко се стреснах, но в крайна сметка аз обичам предизвикателствата и си казах: "Какво пък! Аз съм морско чедо! Как няма да издържа!", сподели Деси Добрева.

"Но се оказа ужасно трудно да стоиш на дъното на 5-метровия басейн без да изплуваш нагоре, като хем нямаш въздух, хем трябва да пееш в ритъм (а музиката не се чува вътре), хем да си красив и хем да изпълняваш всичките хиляда изисквания на режисьора! Не стига, че ми сложиха тежести да ме държат под водата, ами се заплетох на няколко пъти в роклята и едвам успях да изляза на повърхността, за да си взема въздух. На всичкото отгоре снимахме до 7 часа сутринта - буквално до изгряването на слънцето, както се пее в песента. Но като знеш, че работи цял екип професионалисти, няма време за оплаквания. Преглъщаш страха и продължаваш пак, и пак, и пак", разказа певицата.

Снимка: Личен архив