Озоваваме се на километри от Роузууд, но в рамките на съществуващата вселена от сериала "Малки сладки лъжкини" от 2010 година - този път в друг град и с ново поколение малки лъжкини.

"Малки сладки лъжкини: първороден грях", сериалът Max Original, ще дебютира утре, 28 юли, с първите си три от общо десет епизода. Два нови епизода ще последват на 4 и 11 август, като последните три серии ще са достъпни в стрийминг платформата HBO Max на 18 август.

 

Тийнейджърската мелодрама запознава зрителя с ново поколение лъжкини, които са преследвани от "А" - маскиран убиец, който ги тормози със съобщения и заплахи да разкрие греховете на техните майки, както и за техните собствени.

Снимка: HBO Max

Преди двадесет години поредица от трагични събития разтърсват работническото градче Роузууд. В днешно време, нова група тийнейджърки - следващо поколение малки лъжкини се оказват преследвани от неизвестен нападател и са принудени да платят за тайния грях, извършен от родителите им преди две десетилетия, както и за собствените си прегрешения.

Снимка: HBO Max

Актьорския състав на подновения сериал включва Бейли Мадисън, Чандлър Кини, Зария, Малия Пайлс и Мая Рефико като новите "лъжкини". В сериала участват още Малори Бехтел, Шарън Лийл, Елена Гуд, Леа Салонга, Ерик Джонсън и Алекс Айоно.

Тандемът зад новия оригинален сериал са изпълнителния продуцент и сценарист Роберто Агире-Сакаса ("Ривърдейл," "Смразяващите приключения на Сабрина") и ко-изпълнителения продуцент и сценарист Линдзи Калун Бринг ("Смразяващите приключения на Сабрина").

"Малки сладки лъжкини: първороден грях" е продуциран от Muckle Man Productions на Роберто Агире-Сакаса и Alloy Entertainment ("Клюкарката", "Малки сладки лъжкини", "Дневниците на вампира", "Ти") в сътрудничество с Warner Bros. Television.

Снимка: HBO Max

И. Марлийн Кинг (разработила оригиналния "Малки сладки лъжкини"), Майкъл Граси, Каролайн Барон и Лесли Моргенщайн от Alloy и Джина Джироламо също са изпълнителни продуценти на сериала, който е базиран на поредицата бестселъри от книги на Сара Шепърд, издадени от "Alloy Entertainment".

Оригиналната поредица "Сладки малки лъжкини" също е достъпна за гледане в HBO Max, където феновете й могат да си припомнят историята, преди да започнат да гледат новия сериал.