Джери Зайнфелд отново оглави класацията на списание "Форбс" за най-високоплатените комици с приходи от 57,5 милиона долара за една година.

Комикът дължи първото си място главно на шоу програмите, които изнася в цял свят. Те са му донесли 30 милиона долара. Другите му приходи са от токшоуто "Комици в коли си взимат кафе"на "Нетфликс" и сериала "Зайнфелд".

Джери Сайнфелд оглавява класацията на "Форбс" всяка година от 2006 г., освен през 2016 г., когато го измести Кевин Харт.

Кевин Харт тази година е на второ място с 57 милиона долара. Следват Дейв Шапел с 35 милиона долара, Крис Рок (30 милиона долара), Рики Джървейс (25 милиона долара).

Харт се отказа да води предстоящата церемония за наградите "Оскар" догодина, след като бяха припомнени негови неуместни шеги по адрес на сексуалните малцинства.

"Не искам да отвличам вниманието от церемонията, която е празник за толкова много изумителни талантливи артисти", написа Кевин Харт в Инстаграм - "Извинявам се искрено на ЛГБТ общността за безчувствените ми думи, казани преди години".

Кевин Харт беше избран за водещ на 91-ата церемония за наградите "Оскар" три дена по-рано. Веднага след това Съюзът на гейовете и лесбийките срещу клеветата (GLAAD) се свърза с излъчващата церемонията телевизия Ей Би Си, с Академията за кинематографично изкуство и наука и мениджърите на актьора, за да "обсъди неговата хомофобска реторика и изяви в миналото".

Когато във вторник беше обявен за водещ на церемонията за наградите "Оскар", Кевин Харт каза, че това е "възможността на живота му". Всички туитове на Кевин Харт, в които е използвал думата "гей", вече са изтрити.