Гала вече няма да води "На кафе", пише жълто издание. В статията се твърди, че макар тв водещата да е лице на предаването от 15 години, продуцентите със сигурност ще я свалят от екран в началото на новия сезон през есента, тъй като вече е омръзнала на зрителите.

Вижте снимки на Гала и Стефан >>

От "Нова телевизия" коментираха пред "24 часа", че това са пълни измислици. Гала ще продължи да бъде лице на предаването "На кафе" и през новия телевизионен сезон, който ще започне от септември.

Около Гала и нейното шоу често има спекулации в жълтите медии. Всяка година в края на телевизионния сезон излизат лъжливи писания, че или "На кафе" слиза от програмната схема, или Гала е решила да напуска телевизията. И всеки път е лъжа, както и сега.

Стефан Николов - любимият на Гала, който от началото на есента е ководещ с нея в "На кафе", също ще остане в предобедното токшоу. Стефан влиза като част от екипа два дни преди началото на новия сезон през септември 2017 г. 

Има кастинги и преговори с други мъже за ролята на ководещ. Обмислян е вариант той да бъде само временно част от "На кафе", а след това да бъде заменен от друг. "Нека започнем с истинския ти партньор в живота, докато открием екранния", казали продуцентите. След успеха, който пожънал Стефан, тази идея отпаднала и екипът вече категорично не мисли за смяна.