Високата култура влезе в неравен сблъсък с агрокултурата във "Фермата", след като оперният певец Боби от отбор "Канатица" беше принуден да бута над 200-килограмова гума от трактор по време на тежък елиминационен дуел. Стипендиантът на академия "Борис Христов" в Рим се хвърли безстрашно и с цяло тяло в изпитанието на Арената, но след няколко обиколки по челото му изби пот, а ръцете му се разтрепериха.

Останал на ръба на силите си той впрегна остатъците от волята си и, пъшкайки, успя да довърши битката с гумата-гигант. Съперникът му - сервитьорът Андрей, обаче се справи по-бързо от него и записа точка за своя отбор "Елбетица".

Във финалната щафета двамата отново тестваха силите си в едно и също изпитание - пренасяне на пълни менци по тънка греда. Боби демонстрира координация и бързина, но на финалната права се олюля и изгуби 10 секунди, които костваха победата на "Канатица" в отборния дуел.

В последвалото гласуване неговият тим го отстрани от риалитито. "Не се сърдя на никого, че даде вота си срещу мен. Искам отборът ми да е силен и да се справя по най-добрия начин. В предаването натрупах прекрасни спомени и разбрах, че и в оперната музика, и във "Фермата", се изисква упорит труд", каза участникът на сбогуване.

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО