The Workaholic, или партито на "работохолика", със цел създаване на нови контакти между хора работещи в различни сфери и компании, се провежда вече и в България.

На първото парти присъстваха Маги и Кремена Халваджиян, Левон Хампарцумян, Димитър Рачков, Васил Василев- Зуека, Герасим Георгиев-Геро, мениджъри и служители в най-големите фирми у нас, хора от Startup средите, банкери, фирми от технологичния сектор, политици, адвокати, предприемачи и тн.

По време на първото парти се проведоха няколко игри, които разчупиха леда и подпомогнаха комуникацията между гостите, освен това им донесоха и доста награди.

Afterwork партита са наложени вече от години в Европа като най-ефективната комбинация между бизнес и забавление след работа. Това е мястото, на което да намериш нови бизнес партньори и/или работодатели; да обмениш идеи, да срещнеш нови хора, или любовта на живота си, да се позабавляваш с приятели или колеги след тежък работен ден, наслаждавайки се на свежи коктейли, хубава музика и много изненади и игри.