Новият сезон на "Животът по действителен случай" започва тази събота (17 февруари) от 17:00 ч. по bTV с невероятни истории.

В студиото при Александра Сърчаджиева ще гостува певецът в цели два жанра - естрада и опера - Орлин Горанов. Той ще сподели как се справя с всички задачи, с които се е нагърбил, и ще разкрие откъде черпи енергия за неспирните си изяви. Зрителите на bTV ще разберат кои са най-близките жени до сърцето му и има ли колеги, с които имат по-специални отношения.

В рубриката, която сбъдва всякакви желания - "Моето ново Аз" - Радост Драганова ще ви запознае с изстрадала майка на три деца. Тя е преживяла две драматични катастрофи в живота си - една много тежка автомобилна и една дълбока, продължителна душевна драма. Години наред животът я подлага на низ от изпитания.

Изтърпява жестокостта от страна на най-близкия си човек, но днес най-после е събрала кураж за истинска промяна. Ще видим всички стъпки от нейното преобразяване, за което тя се е доверила на Радост и на специалистите от клиниките на "Моето ново Аз".

Водещата Александра Сърчаджиева

Снимка: bTV

Първата за сезона класация "Топ 10" е посветена на десет български звезди, които като деца не са познавали блясъка на живота и разточителността. Водещият Филип Буков е събрал на едно място десет много известни и успели днес българи, които обаче са имали трудно детство и са израснали в чести ограничения и понякога в истинска бедност.

Моето ново аз

Снимка: bTV

Не пропускайте "Животът по действителен случай" - тази събота (17 февруари) от 17:00 ч. по bTV!

Филио Буков представя класацията

Снимка: bTV