Един от най-популярните изпълнители на българската музика - Орлин Горанов, влиза със специален статут в новия пети сезон на "Фермата".

Вижте снимки на изпълнителя >>

Това потвърди самият той в телевизионно интервю за сутрешния блок на bTV.

Орлин Горанов няма нужда от обширно представяне, тъй като той е познат и любим на поколения българи. Възпитаник е на хор "Бодра смяна", носител е на редица музикални награди, а през 1984 г. печели "Златен Орфей". Няколко години по-късно завършва и оперно пеене. Орлин Горанов смело може да каже, че е имал шанса да обиколи света и да опознае цялата му пъстрота - богатство на опит, с каквото малцина могат да се похвалят.

Изпълнителят на "Светът е за двама" ще влезе в ролята на мъдреца в новия сезон на "Фермата". Той ще се опита да предаде своя житейски опит на участниците и да балансира между двата отбора.

"Аз съм фен на този тип игри, защото тук има много провокация към самия себе си. Към това докъде можеш да стигнеш, докъде можеш да се провокираш, до това докъде можеш да рискуваш комфортния си живот. И с най-голямо удоволствие подходих към тази стъпка и не съжалявам", каза Орлин Горанов.

Той ще се цели да провокира играчите да изпитат себе си.

"Фермата" е велика игра, защото всеки преоткрива себе си. Всеки намира някакви тайни кътчета в себе си, които е позабравил и въобще не е предполагал, че съществуват. Така че всичките играчи съм сигурен, че ще излязат чисто нови от тук, заредени с енергия,

готови да поемат пътя си по друг начин с друга стъпка, с друго усещане за живота", казва още певецът.

ТВ риалитито стартира в ефир от 6 септември.