Орлин Павлов представи новия си албум "Още малко..." в Зала 1 на НДК, където за първи път прозвучаха новите му парчета.

Гостите на събитието имаха възможността да се сдобият първи с тавата. Специалната компилация носи емоционално послание към феновете и автограф от певеца.

Вижте снимки >>

Една от големите изненади в Зала 1 на НДК бе новата съвместна песен на приятелското трио - Орлин Павлов, Владимир Ампов - Графа и Любо Киров, за която Орлин споделя: "Удоволствието "Приятели завинаги" да е в първия ми самостоятелен албум е огромно!". Тримата ще изпълнят парчето за първи път пред публика по време на големия концерт, който е и първи от турнето "Още малко...".

Орлин Павлов и Белослава представиха песента "Всяка година по същото време" по-чувствено от всякога. А изпълнението на песента "Още малко" в акапела вариант с единствената по рода си вокална формация "Спектрум" не остави никого равнодушен.

В концертът взеха участие още - рапърът и певец Бобо, Мартин Ташев (тромпет и вокал), Милен Кукошаров (пиано), Васил Вутев (барабани), Борислав Бояджиев - Борче (перкусии), Владислав Мичев (тромбон), Димитър Льолев (саксофон), Георги Стойков (тромпет), Евден Димитров (бас), Волен Милчев (вокали), Ангел Дюлгеров (китара).

Бобо и Орлин

Снимка: bulFoto

Концертът постави началото на национално турне на Орлин Павлов "Още малко...", което ще премине през Пловдив на 5 октомври в Драматичен театър, Бургас на 13 октомври в Държавната опера, Варна на 15 октомври във Фестивален и конгресен център и ще завърши на 20 октомври, на сцената в ДКС "Васил Левски" във Велико Търново.

Дългоочакваният първи самостоятелен албум е резултат от много вдъхновяващи случки и емоции, събирани през годините и изляти в музика, за да бъдат споделени с феновете. В него са включени 21 трака - 9 чисто нови парчета с поп звучене и гарнирани с щипка джаз и фънк, клубни ремикси заредени с много настроение и познатите ни любими хитове на певеца, някои от които с нови аранжименти. Дебютният албум носи името на едноименната песен "Още малко..." и по думите на Орлин е събрал, още малко любов, още малко приятелство, още малко емоция, още малко от неговата музика.

Част от талантливите музиканти, които участват в създаването на албума, са Ангел Дюлгеров, Милен Кукошаров, Крум Георгиев, Ясен Козев, Борислав Бояджиев, Боян Христов. Специално участие има и джаз триото JP3 - Димитър Семов, Веселин Веселинов-Еко и естествено страхотният Живко Петров, с песента "James Bond", създадена преди години. Впечатляващите и докосващи душата аранжименти на част от песните са дело на Боян Ангелов, Боян Христов, Борислав Бояджиев - Борче и самият Орлин Павлов. Текстове са на: Росен Кукошаров, Гери Турийска, Боян Христов, Дони Василева, Любо Киров, Графа, Владо Михайлов.