От 4 февруари - събота, вечерното шоу на Българската национална телевизия "Събота вечер с БНТ" ще бъде с нов водещ - харизматичният и лъчезарен Орлин Павлов. Предаването ще бъде още по-наситено с ударни дози хумор и забавления, както и с вълнуващи интервюта със звездни гости.

"За мен е голяма чест и удоволствие да бъда част от екипа на Българската национална телевизия. С ентусиазъм приемам новата "песен" от своя живот като водещ на късното вечерно шоу "Събота вечер с БНТ", каза певецът и актьор.

"Надявам се със зрителите заедно да преживеем искрените и увлекателни истории на звездните гости в предаването и да се насладим на забавление и много смях. И не на последно място - искам да благодаря за възможността, както и за топлото посрещане и доброто отношение на целия екип!", завършва Павлов.

Първият звезден гост на Орлин в "Събота вечер с БНТ" ще бъде обичаният от поколения българи певец и водещ на любимото куиз шоу "Последният печели" Орлин Горанов. Двамата колеги и приятели заедно ще дадат впечатляващ рестарт на шоуто. По какъв начин ще се случи това - зрителите ще разберат в събота, 4 февруари, от 21:00 ч. по БНТ 1.

Популярният продуцент и водещ Андрей Арнаудов също ще стане част от премиерния епизод на "Събота вечер с БНТ" с новия домакин. В емоционален разговор той ще се върне към началото на телевизионната си кариера в "Час по всичко" и ще разкаже за това как ще почете годишнината от рождението на баща си - големия български диригент Васил Арнаудов. Зрителите на вечерното шоу на обществената телевизия ще научат и какво работи Андрей Арнаудов според собствения му син.

По традиция в "Събота вечер с БНТ" астро-лошата Яна ще се опита да уплаши всички зодии със своята прогноза, а музикалният десерт е за новите регетон любимци Торино и Пашата.