След изпълнената с множество събития 2022 година (издадени няколко сингъла, нов албум, американско турне), сега "Palaye Royale" отново ще тръгнат на път - в обиколка на стария континент.

Първата им дата е в Прага на 20 януари, а феновете им у нас с нетърпение очакват датата 7 март, когато ексцентричното трио ще изнесе първото си шоу в София. Концертът им в клуб "Joy Station" се организира от "Loud Concerts", а билетите за събитието катастрофално намаляват. Американската банда съобщи, че няма да бъде подкрепена от младите британци YONAKA, както бе съобщено първоначално.

Embed from Getty Images

Билетите за концерта на "Palaye Royale" на 7 март са в продажба в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна. Цената е 50 лв. на билет, а в деня на концерта ще бъде 60 лева.

За най-запалените си фенове, бандата предлага следните специални VIP пакети, които не включват билет за концерта и могат да бъдат закупени през официалния сайт на бандата:

Acoustic Show VIP - ексклузивно преживяване, което включва: ранен достъп до венюто (90 минути преди отваряне на вратите), акустично изпълнение на 2 песни, събеседване с бандата, обща снимка, сребърен VIP бадж.

Upgraded VIP - изключително преживяване, което включва: златен бадж, ексклузивен мърчандайз - фото албум, шалче, постер и др.; ранен достъп до венюто (90 минути преди отваряне на вратите); индивидуална снимка с бандата.

Какъвто и вариант да изберете за присъствието си в клуб Joy Station на 7 март, едно е сигурно: представлението ще си заслужава и ще остави незабравима следа в музикалните ви преживявания, твърдят организаторите.

Embed from Getty Images

Освен наложилите се мега хитове,"Palaye Royale" ще забият и парчета от издадената в края на миналата година продукция "Fever Dream", състояща се от оптимистични и амбициозни стратосферни песни, в които арт-пънка се преплита със стадионния рок.

Вратите на залата отварят в 19 ч., а началото на шоуто е в 20 часа.