Тази събота (11 ноември) от 17:00 ч. по bTV в студиото на "Животът по действителен случай" ще гостуват двама души в едно тяло - писателят, поет и рекламист Константин Трендафилов и певецът и артист Папи Ханс.

Мултифункционалният магнит за почитателки на нестандартното и провокативното ще разкрие какво се крие зад широката закачлива усмивка и кои са моментите, в които тя угасва и душата му потъва в тъга и размисъл.

Как е преминал през най-трудните си моменти, къде се крие вдъхновението и как разбира, че е срещнал любовта, ще разберем от разговора му на четири очи с водещата Александра Сърчаджиева.

В рубриката "Моето ново Аз" зрителите ще се запознаят със Зорница - дама, преминала през низ от житейски изпитания и тежки битови драми. Когато е на 16, тя се запознава с голямата си любов, но и с човека, нанесъл ѝ най-грубите и нечовешки удари - в буквален и преносен смисъл. В началото всичко е красиво и романтично, но с годините любимият човек се превръща в безмилостен насилник.

Побоищата често са без повод, а заради сън, който той е сънувал, събира багажа ѝ и я гони от семейния дом заедно с общото им дете. След дълги години на системен тормоз, Зорница намира сили в себе си и се спасява от денонощния ад на насилието. Днес, с нов човек до себе си, тя е готова да се срещне със своето силно, възстановено и освежено ново Аз. А то ще бъде моделирано от лекарите в клиниките, които всяка събота правят чудеса в "Животът по действителен случай" по bTV...

Снимка: bTV

В рубриката "Топ 10" ще чуем много музикални хитове, изпълнени от десет VIP персони, за които доскоро дори не подозирахме, че освен всичко друго, могат и да пеят. Това са артисти, журналисти, инфлуенсъри и модели, изпели някои от най-големите български хитове напоследък. Кои са десетимата изненадващи таланти и кои са коментаторите в компанията на водещия Филип Буков, ще разберем тази събота (11 ноември) от 17:00 ч. само по bTV!