"Паралелни светове" е фантастична история за двама души, които принадлежат към различни светове, но животът преплита съдбите им и ги свързва по невероятен начин, показвайки, че за любовта граници не съществуват.

Канг Чол (И Джонг Сок) е мъжът мечта - олимпийски шампион, богат, красив и преуспял, но животът му е белязан от тайнствен преследвач, който е погубил семейството му. Той е посветил живота си на мисията да намери зловещия убиец, но в действителност всичко това е част от сюжета на суперпопулярния комикс "W", в който Канг Чол е главен герой.

О Йон Джу (Хан Хьо Джу) е млада специализантка и запалена фенка на комикса "W". Тя знае всеки детайл от живота на измисления герой Канг Чол, тъй като създателят на комикса е нейният баща.

Един ден О Йон Джу разбира, че баща ѝ е намислил да ликвидира своя главен герой. Смъртно ранен от зловещия убиец, Канг Чол има нужда само от едно - от лекар, който да спаси живота му. И тогава се случва немислимото - границата между реалност и фантазия се разкъсва, а О Йон Джу се озовава в света на комикса. За нейна изненада, той е също толкова реален, колкото и нейният свят. Какво се случва, когато срещнеш своя любим герой и трябва да спасиш живота му - не пропускайте да разберете в епизодите на "Паралелни светове" - от 4 април, всеки делник от 19:30 ч. по bTV Lady и онлайн на VOYO!

Снимка: bTV

Актьорите:

Главните роли в сериала са поверени на едни от най-големите филмови звезди в Южна Корея - И Джонг Сок ("Тайната градина") и Хан Хьо Джу, които се превръщат в най-любимата екранна двойка за 2016 г. и печелят отличие за партньорството си на престижните награди "36th MBC Drama Awards". "Много сме развълнувани от участието си в тази драма, която те пренася в един по-хубав свят и те кара да съпреживееш една наистина красива и необикновена любовна история", споделят двамата по време на награждаването.

"Паралелни светове" е поредната премиерна корейска драма, с която bTV Lady ще зарадва зрителите и почитателите на азиатското кино в България. Вълнуващата поредица, проследяваща необикновената история на двама влюбени от една и съща епоха, но от различни реалности, стартира днес - на 4 април (вторник), а епизодите ще вървят всяка делнична вечер в запазения час за корейски сериали в ефира на семейния канал - 19:30 ч., като ще са достъпни и онлайн на VOYO.

Снимка: bTV