Участието на германския диджей у нас беше отменено два пъти през миналата година. Първоначално партито му трябваше да бъде на 16 юни в "Ялта", но заради спешна операция се наложи гостуването му да се предоговори в рамките на фестивала "ParkLive" на 6 и 7 септември. Впоследствие обаче и фестивалът беше отменен заради засилените покрай атентата в Бургас мерки за сигурност на летището в София, в близост до което трябваше да се състои музикалното събитие.

Сега обаче почитателите на двукратно определения за най-добър транс диджей в света ще могат да се насладят на това дългоочаквано гостуване. Пол ван Дайк има над три милиона продадени албума. Той е автор на едни от най-успешните ремикси на хитове на Депеш мод, Бритни Спиърс, Джъстин Тимбърлейк и други.

През 2005 г. е номиниран за Грами за най-добър денс/електро албум, а през 2009 г. печели три от престижните "Trance Awards" - за най-добър диджей, най-добър продуцент и най-добър лейбъл (неговия Vandit Records). Пол ван Дайк прави по над 130 участия годишно.