Тази седмица най-романтичното телевизионно приключение "Ергенът" продължава с два нови вълнуващи епизода, изпълнени с непредсказуеми обрати, неудържими емоции и болезнени откровения очи в очи. Забавни състезания, откровени признания, романтични моменти и една дългоочаквана целувка предстои да съпреживеят почитателите на предаването.

В сряда вечер (1 март) Евгени ще отправи специална покана към една от дамите за романтичен круиз. Той ще отведе избраницата си на вълнуващо морско пътешествие с яхта из най-красивите кътчета на Средиземноморието, но защо срещата няма да мине според очакванията му и каква ще бъде причината да "удари на камък" с опитите си да впечатли дамата, зрителите предстои да видят в утрешния епизод.

Вижте снимки >>

Междувременно, главна тема на разговор за останалите момичета в имението ще бъде последната Церемония на розата и посечената "триглава ламя", от чиято "отрязана глава" според Пам излизат още две, визирайки Валерия и Айлин. Разделението между участничките вече е налице, а това неминуемо ще доведе до нови пререкания и междуличностни престрелки.

С появата на Наум имението ще се превърне в арена на истински танцов спектакъл. За да впечатлят обекта на своите желания, дамитеще представят три танцови ансамбъла с различни хореографии, като ще бъдат разделени на три отбора - "Невестите от Бодрум" - красивите пазителки на българските народни танци, горещите като кубински плаж "Латина чикитас" и бели денс "Шехерезадите на Ориента".

Снимка: bTV

Разпределението обаче ще стане повод за напрежение между две от претендентките за сърцето на пианиста, между които назрява конфликт от самото начало, а ситуацията ще ескалира, след като една от тях реши да се откаже от надпреварата.

По време на вечерния коктейл една от дамите ще събере смелост да поднесе извинение на Евгени от името на всички момичета за неприятните случки в имението през последните дни, но на пръв поглед доброто ѝ намерение няма да остави равнодушни останалите участнички.

Снимка: bTV

Виртуозът ще има възможност да се усамоти и с момичета, с които до този момент не е успял да остане насаме. Какво ще му сподели за себе си Елисавета и защо Евгени ще стигне до заключението, че двамата търсят едно и също в любовта - не пропускайте да разберете в сряда от 21:00 ч. по bTV! Вечерта ще завърши с нова "Церемония на розата", след която още една от дамите ще трябва да се раздели с Евгени и да напусне имението завинаги.

В четвъртък вечер (2 март) е време за нова групова среща, в която момичетата ще излязат на терена, за да играят народна топка. Дамите ще бъдат разделени в два отбора - "Бодрумските амазонки" срещу "Средиземноморските русалки", а победителките ще споделят шампанското със съдията в играта - самият Евгени.

Снимка: bTV

Зрителите ще станат свидетели и на първата страстна целувка във втория сезон на формата. Коя ще е щастливката, успяла да впечатли толкова силно новия "ерген" на България, и какви ще са реакциите на останалите участнички, ще стане ясно на 2 март (четвъртък) от 21:00 ч. само в ефира на bTV. Ситуацията в имението отново ще ескалира, предизвиквайки сълзи от гняв в очите на няколко от дамите, които до този момент не са показвали емоции, а каква ще бъде причината "милото Мили" да се превърне в "студенокръвната Милица", ще стане ясно съвсем скоро. В края на вечерта още една от претендентките ще остане без цвете и ще трябва да се сбогува със световноизвестния виртуоз.

Снимка: bTV