Познатият като "пощальонът" от предаването "Имате поща" - Пейо Филипов, свали маската на Плашилото в "Маскираният певец" в събота вечер.

Тази сутрин в интервю за Нова ТВ Пейо сподели какво е било за него участието в предаването. Той го е приел като чисто забавление. Много е харесвал костюма си и се е чувствал сравнително комфортно в него.

Всички членове на семейството му са го заподозрели още след третия лайф на шоуто, но не са го тормозели с въпроси за участието му.

Повечето от парчетата, които Пейо изпълни като Плашилото, са му били любими, но той не остана загадка за панелистите в "Маскираният певец", тъй като преди да свали маската, всички те го познаха.

Пейо споделя, че дълго време е пял на кораби, от 1999 до 2004-2005 г., макар да подчерта дебело, че изобщо не се приема като професионален певец.

"На корабите е забранено да се пее "My Heart Will Go On" (песента на Селин Дион от филма "Титаник"), с усмивка сподели Пейо.

Пейо Филипов от години има бар и заведение, а по време на пандемията е отворил работилница, в която учат деца на солфеж.

Снимка: Facebook/Маскираният певец

Любимецът му в шоуто е Баба Яга.

"Не знам кой е човекът зад маската, но напълно одухотвори образа", категоричен е Пейо.