Връзката на Жерар Пике и Клара Чиа Марти става все по-силна, пише "People".

В понеделник 36-годишният футболист, беше забелязан как води на обяд с приятелката си Марти.

И двамата се усмихваха широко, докато се разхождаха по улиците на Барселона в еднакви тъмносини тоалети.

Марти и бившият спортист бяха заподозрени за първи път в афера, след като бяха забелязани на музикален фестивал заедно през август 2022 г., въпреки че остава неясно как точно и кога е започнала връзката им.

Двойката потвърдиха връзката си публично през януари, само седем месеца след като Пике и певицата Шакира обявиха раздялата си през юни 2022 г.

46-годишният Пике и Шакира бяха заедно повече от 11 години и имат двама сина Милан и Саша.

Говори се, че колумбийската певица имала три сериозни срещи с Луис Хамилтън в Ибиса.

От друга страна се твърди, че Пике и Клара живеят в първата къща на Шакира, където тя се нанесла още щом пристигнала в Барселона през 2012 г. и където посрещнали с Жерар първото си дете - в град Камбрилс.

Ясновидецът "Ел Ниньо Продиджио" е направил своето предсказание чрез Таро какво очаква Пике и Клара Чиа. Според него девойката крие тъмна тайна от миналото, която ще излезе наяве и е свързана с нейно гадже. Той смята, че с Пике ще се разделят и той ще бъде с жена от модния шоубизнес. "Годините ще минават и Жерар Пике ще пропада, защото Шакира му донесе късмет и светлина. Много врати се отвориха за него благодарение на нея", смята ясновидецът, цитиран от "Marca". 

Снимка: Getty Images