История, напомняща пиесата "Сирано дьо Бержерак" на Едмон Ростан са заснели филмопроизводителите от южната ни съседка за почитателите на сапунени опери.

"Бараж" е първото премиерно заглавие, което bTV Lady поднася на зрителите си тази година. Хитовият турски сериал, стартира на 13 януари и обещава да плени публиката с необикновен сюжет и първокласен актьорски състав.

Снимка: bTV Lady

Историята

Младата Нехир (Биран Дамла Йълмаз) се регистрира в сайт за запознанства, където започва ежедневна комуникация с мистериозния Назъм (Феян Думан). Макар първоначално да не разменят снимки, двамата споделят виртуално ежедневието си в продължение на четири месеца. С течение на времето връзката им се задълбочава и Нехир решава да изпрати свой фотос на Незъм.

Снимка: bTV Lady

Назъм остава очарован от красотата на доста по-младото от него момиче, но се притеснява да й върне своя снимка заради огромния белег, който има на лицето си. Той дълго време не отговаря на Нехир и тя остава с впечатлението, че Назъм не я е харесал. В този момент девойката получава фалшива снимка на атрактивен млад мъж, който мигновено привлича вниманието й.

Снимка: bTV Lady

Оказва се, че Назъм е изпратил фотография на своя колега Тарък (Бурак Йорук), с когото ръководят строежа на нова язовирна стена (бараж) в града. Впечатлена от визията на момчето от снимката, Нехир настоява двамата да се срещнат на живо колкото се може по-скоро.

Снимка: bTV Lady

Страхувайки се да не бъде разкрит и да не загуби комуникацията си с Нехир, Назъм се принуждава да помоли Тарък да се представи за него пред виртуалната му приятелка. Срещата на Нехир и Тарък не ги оставя равнодушни и двамата изживяват първите трепети на любовта си пред погледа на съкрушения Назъм.

До какво още ще доведе лъжата на Назъм и възможно ли е любовта да надделее в свят на суета и съвършенство, зрителите ще разберат от 13 януари, всяка делнична вечер от 21,30 ч. по bTV Lady.

Актьорите

Главната роля в "Бараж" е поверена на един от най-известните турски актьори Феян Думан, познат на българските зрители с превъплъщенията си в "Една жена" (Ариф) и "Вътрешен човек" (Серкан). Негови екранни партньори са две от най-големите млади надежди на турското кино и телевизия - неотразимата Биран Дамла Йълмаз (Нехир) и пленителния Бурак Йорук (Тарък). Звездният актьорски състав на "Бараж" се допълва още от имена като Гизем Караджа ("Огледален свят", "Градско момиче"), Сумру Явруджук ("Пепел от рози", "Стая 309") и др.

Снимка: bTV Lady